Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlek almak

Rüyada mavi gömlek almak

Rüyada mavi gömlek almak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına işaret eder.

Rüyada mavi gömlek almak gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada mavi kot gömlek görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, ev sahibi olacağına inanılır.

Rüyada mavi gömlek satın almak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, problemlerinin biteceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek yıkamak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada mavi kareli gömlek görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk gömlek görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments