Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlek dikmek

Rüyada mavi gömlek dikmek

Rüyada mavi gömlek dikmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, hile ile mal elde edeceğine, zararını tamamen kapatacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek dikmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Rüyada mavi gömlek dikmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek dikmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gömleğe düğme dikmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, hayatının başarılarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek yakası dikmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yapılan ahlaksız davranışlara yorulmaktadır.

Rüyada gömlek dikmek fakir fukaraya yardım edeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Rüyada mavi yorgan dikmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına rivayet eder.

Rüyada mavi elbise dikmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, günden güne kazancının artacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi kot gömlek görmek hasret ve özlem gidereceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments