Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlek görmek

Rüyada mavi gömlek görmek

Rüyada mavi gömlek görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mavi gömlek gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Rüyada mavi gömlekli erkek görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gömlek giymek tüm isteklerine kavuşacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek dikmek ün sahibi birisi olunacağına, parasının ve makamının artacağına, bolluk içine olacağına rivayet eder.

Rüyada buz mavisi gömlek görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments