Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini kavga ederken görmek

Rüyada birilerini kavga ederken görmek

Rüyada birilerini kavga ederken görmek başına uğursuzluklar geleceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada birilerini kavga ederken gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Rüyada birilerini kavga ederken görmek iyi hissedileceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavga ederek ağlamak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, şifaya kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavga ederken taş atmak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada kavga ederken ağlamak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga ederek ayrılmak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments