Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kavga ederken görmek

Rüyada kendini kavga ederken görmek

Rüyada kendini kavga ederken görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kavga ederken gördüyseniz:

  • Aslında çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada birini kavga ederken görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada yakınını kavga ederken görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, rızkında ve malından olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı kavga ederken görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işarettir.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kavga ederken görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada babanı kavga ederken görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments