Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanızda fayda var.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına yorulur.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga ederek ayrılmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini kavga ederken görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, başka kimselere de yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments