Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga ederken kan görmek

Rüyada kavga ederken kan görmek

Rüyada kavga ederken kan görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, fesat kimselerin çıkacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga ederken kan gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kavga ederken kan görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerin yeni kapılar açacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarını kavga ederken görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada anneyi kavga ederken görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, hem verimi yükselteceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu kavga ederken görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek anne duasının açılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Rüyada kavga ederek ayrılmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, adından konuşulur olacağına işarettir.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments