Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini hapishanede görmek

Rüyada sevdiğini hapishanede görmek

Rüyada sevdiğini hapishanede görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini hapishanede gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini hapishanede görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini hapishane görmek para sıkıntısından kurtulacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapishanede görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada başkasını hapishanede görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada babasını hapishanede görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, parasal durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini hapishane görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, iş hayatında başarılı olmaya işaret etmektedir.

Rüyada hapishane ziyareti görmek ayaklandıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments