Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini hapishane görmek

Rüyada birini hapishane görmek

Rüyada birini hapishane görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, dertlerinin biteceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok daha fazla adım atacağına yorulur.

Rüyada birini hapishane gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini hapishanede görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada hapishaneden birini kaçırmak şansızlığın kırılacağına, hayra ve esenliğe, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishane duvarı görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyareti görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada babamı hapishanede görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, dertlerine derman bulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına alamet eder.

Rüyada hapishaneden çıktığını görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishane görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments