Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini hapishane görmek

Rüyada sevdiğini hapishane görmek

Rüyada sevdiğini hapishane görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini hapishane gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada sevdiğini hapishane görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapishanede görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini hapishanede görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine delalettir.

Rüyada hapishaneye gireceğini öğrenmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneden birini kaçırmak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına inanılır.

Rüyada kendini hapishanede görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet eder.

Rüyada anneyi hapishanede görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hapishanede olan birinin çıktığını görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments