Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini hamile görmek

Rüyada sevdiğini hamile görmek

Rüyada sevdiğini hamile görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini hamile gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada sevdiğini başkasından hamile görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada hamile karnı sevmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini hamile olduğunu görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanı hamile görmek güzel bir yola çıkılacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini hamile görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments