Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, böylece yüzünün güleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, bahtın açık olmasına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, daha güzelleşeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda yeni bir şeyler olabilir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, beklenmedik kapıların açılmasına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, düzeninin sarsılacağına, işe zorla gidip geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, özgüveninin artacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi hamile görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments