Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, bereketli yağmurlara, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiden hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin kuralları veya koydukları sınırlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi hamile görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi hamile görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Rüyada bir kişiyi hamile görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, üzüntü duyacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments