Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiğini hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiğini hamile olduğunu görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kazancının hiç azalmayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Olaylara sakin yaklaşmayı denemelisiniz.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ele geçen parada artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini hamile görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, insanları kıracağına rivayet eder.

Rüyada hamile karnı sevmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birini hamile görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, onların mutlu haberlerini alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, hem de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini hamile olduğunu görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments