Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, sorumluluk alacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek kadim dostlar edineceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın ters döndüğünü görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına delalettir.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, işlerin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mevlana gibi döndüğünü görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments