Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret eder.

Rüyada geminin ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek güven kaybı yaşanacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına işarettir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, son model arabaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arabanın ters döndüğünü görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin askerden döndüğünü görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments