Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin sana döndüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin sana döndüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin sana döndüğünü görmek işlerine dört elle sarılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çok dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana döndüğünü gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada sevdiğinin sana döndüğünü görmek borçlarının hafifleyeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin geri döndüğünü görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, isteklerini yerine getireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini sana bakarken görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana baktığını görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments