Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini beyaz gömlekle görmek

Rüyada sevdiğini beyaz gömlekle görmek

Rüyada sevdiğini beyaz gömlekle görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • İstediğiniz veya beklediğiniz anlaşmalar veya işler sonuçlanabilir.

Rüyada sevdiğini beyaz gömlekle görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini gömlekle görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini siyah gömlekle görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hem ün sahibi olacağına, gelişim içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments