Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini beklemek

Rüyada sevdiğini beklemek

Rüyada sevdiğini beklemek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini beklemek gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya size yardımcı olmak isteyen kişiler var.

Rüyada sevdiğin kızı beklemek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birini beklemek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden haber beklemek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek yatırımlarının kar getireceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini beklemek çok para kazanacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada damadı beklemek rızkının da genişleyeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments