Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini beklemek

Rüyada sevdiğin birini beklemek

Rüyada sevdiğin birini beklemek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin birini beklemek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birini beklemek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinden haber beklemek malların artacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı beklemek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini beklemek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada otogarda beklemek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments