Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden telefon beklemek

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hafifleyeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, çok başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine inanılır.

Rüyada birinden telefon beklemek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada telefon beklemek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini beklemek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, edilen duaların kabul olacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinden haber beklemek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek işlerinin kötüye gideceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birini beklemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments