Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı beklemek

Rüyada sevdiğin kızı beklemek

Rüyada sevdiğin kızı beklemek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, anne baba duası alınacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, bol nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı beklemek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızı beklemek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada bir kızı beklemek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini beklemek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden haber beklemek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına inanılır.

Rüyada sevdiğini beklemek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments