Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadı beklemek

Rüyada damadı beklemek

Rüyada damadı beklemek bulunduğu mevkide yükseleceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işarettir.

Rüyada damadı beklemek gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Rüyada damadı beklemek şans ve bereket kapılarının açılacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Rüyada damatı beklemek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik damatlık giymek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı damatlık görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin damat olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına tabir olunur.

Rüyada damat dövmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada damatsız düğün görmek mutluluktan havalara uçulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işarettir.

Rüyada çirkin damat görmek isabetli adımlar atacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments