Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi beklemek

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, de zenginliğe kavuşacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek gördüyseniz:

  • En dikkat edilmesi gereken şey ebeveynlerinizle gerilimli durumlarda olmanız ihtimalidir.

Rüyada sevdiği kişiyi beklemek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini beklemek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini beklemek yeni ilişkiler kurulacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek kısmetlerin artacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden haber beklemek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek ferah bir döneme girileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı beklemek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments