Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gerçekten tükürmek

Rüyada gerçekten tükürmek

Rüyada gerçekten tükürmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada gerçekten tükürmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada gerçekten tükürmek hedeflere ulaşılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada gerçekten hissetmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada gerçekten gülmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, maddi açıdan nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada gerçekten ağlamak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlamak gerçekten ağlamak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlarken gerçekten ağlamak sorunlarının geçmişte kalacağına, işlerdeki karın artacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayıp gerçekten ağlamak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments