Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine şeker vermek

Rüyada sevdiğine şeker vermek

Rüyada sevdiğine şeker vermek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, iyileşme göstereceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine şeker vermek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Rüyada sevdiğin birinden şeker almak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine şeker vermek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada şeker ve tatlı görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret eder.

Rüyada paket şeker görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına işaret eder.

Rüyada cebine şeker doldurmak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine işarettir.

Rüyada yemeğe şeker atmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına alamet eder.

Rüyada komşuya şeker vermek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada bir kase şeker görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments