Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paket şeker görmek

Rüyada paket şeker görmek

Rüyada paket şeker görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada paket şeker gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada pakette şeker görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada paket şeker görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalet eder.

Rüyada erzak paketi görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, rahat erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada paket bisküvi görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine rivayet eder.

Rüyada çay paketi almak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pakette süt görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada ramazan paketi görmek kısmetlerin çoğalacağına, dertlerinin biteceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına rivayet eder.

Rüyada pamuk paketi görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments