Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinden şeker almak

Rüyada sevdiğin birinden şeker almak

Rüyada sevdiğin birinden şeker almak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinden şeker almak gördüyseniz:

  • Ya da ilerde zararını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğine şeker vermek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, işlerinin duracağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birinden şeker almak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada şekerin içinde kurtçuk görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada şeker kamışı yemek refah düzeyinin düşeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına yorulur.

Rüyada porselen şekerlik görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, onlarla ayrı düşeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada nane şekeri görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, müjdeli bir haber alacağına delalettir.

Rüyada başbakana şeker vermek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada toz şeker tartmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, refah içinde yaşayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments