Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kase şeker görmek

Rüyada bir kase şeker görmek

Rüyada bir kase şeker görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, eşlerinin kapanacağına, fikirlerinin çatışacağına işarettir.

Rüyada bir kase şeker gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Rüyada bir kase şeker görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, yüksek mertebeye geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker kasesi görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalet eder.

Rüyada bir kase toz şeker görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işarettir.

Rüyada kırık kase görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kase görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cam kase almak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kase görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kase yoğurt görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments