Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya şeker vermek

Rüyada komşuya şeker vermek

Rüyada komşuya şeker vermek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada komşuya şeker vermek gördüyseniz:

  • Raporlar, anlaşmalar ya da tezler sonunda tamamlanabilir.

Rüyada komşudan şeker almak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada komşuya şeker vermek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulur.

Rüyada şeker pancarı tarlası görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada şeker ev görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker tabağı görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta şeker görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, saadete ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker ölçmek içinin hafifleyeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toz şeker döküldüğünü görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments