Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine sakız vermek

Rüyada sevdiğine sakız vermek

Rüyada sevdiğine sakız vermek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, gülen yüzünün de solacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sakız vermek gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada sevdiğine sakız vermek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek kimden akıl soracağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakızla boğulmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda sakız görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker sakız görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada dişine sakız yapışmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birine sakız vermek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, çok hayırlı insan olunacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına inanılır.

Rüyada sakız satın almak dertlerinin sonunun geleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments