Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker sakız görmek

Rüyada şeker sakız görmek

Rüyada şeker sakız görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına yorulur.

Rüyada şeker sakız gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada sakızlı şeker görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, sıkıntının günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada şeker sakız görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada şekerli sakız görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada çam sakızı yemek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalet eder.

Rüyada sakız tükürmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada sakız kabağı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments