Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda sakız görmek

Rüyada ağızda sakız görmek

Rüyada ağızda sakız görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızda sakız gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Rüyada ağızda sakız görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ağaç sakızı görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölüden sakız almak daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz sakız görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada naneli sakız görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada çilekli sakız görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, fakirliğinin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments