Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine papatya vermek

Rüyada sevdiğine papatya vermek

Rüyada sevdiğine papatya vermek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, kazancın artmasına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine papatya vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda destekçiniz veya hayranınız var.

Rüyada sevdiğine papatya vermek kasasının ağırlaşacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden papatya almak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada beyaz papatya görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada papatya toplamak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden papatya almak kendine olan güvenini yitireceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına inanılır.

Rüyada mezarda papatya görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada yeşillik ve papatya görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Rüyada saçta papatya görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments