Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda papatya görmek

Rüyada mezarda papatya görmek

Rüyada mezarda papatya görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Rüyada mezarda papatya gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Rüyada mezarda papatya görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta papatya görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada mor papatya görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz papatya görmek onun kıymetini her daim bileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret eder.

Rüyada sarı papatya toplamak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kazançlı işlere girileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada papatya dikmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı papatya görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede papatya görmek günahtan temizlenmeye, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments