Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya toplamak

Rüyada papatya toplamak

Rüyada papatya toplamak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada papatya toplamak gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada beyaz papatya toplamak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulur.

Rüyada papatya toplamak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı papatya toplamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada papatya topladığını görmek ticarete adım atacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı papatya görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye papatya vermek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papatya aldığını görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, tatsızlıklar çıkacağına işarettir.

Rüyada gül papatya görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments