Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle dargın olmak

Rüyada birisiyle dargın olmak

Rüyada birisiyle dargın olmak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle dargın olmak gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuştuğunu görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle dargın olduğunu görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, işiyle nam salacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalettir.

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek rakiplerini mağlup edeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dargın arkadaşını görmek bir anda yükseleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına işarettir.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi dargın görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada dargın arkadaşla barışmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments