Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden telefon beklemek

Rüyada birinden telefon beklemek

Rüyada birinden telefon beklemek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden telefon beklemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada telefon beklemek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet eder.

Rüyada birinden telefon beklemek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav sonucu beklemek geçim sorunuyla karşılaşacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada anahtar beklemek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada azraili beklediğini görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına inanılır.

Rüyada kurtarılmayı beklemek bazı kimselere haksızlık edeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kafa dağıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otogarda otobüs beklemek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments