Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızla yemek yemek

Rüyada sevdiğin kızla yemek yemek

Rüyada sevdiğin kızla yemek yemek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, anne baba duasının alınacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızla yemek yemek gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Rüyada sevdiğin kızla yemek yemek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı beklemek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, büyük paralara sahip olacağına yorulur.

Rüyada çok sevdiğin kızı görmek masraflarının azalacağına, yakında hedefine ulaşacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı öldürmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments