Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, içinin huzurla dolacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, dertlerin başlayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı evlenirken görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kıza evlenme teklifi etmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments