Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, içinin rahatlayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, mutlu olacağınıza, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızın ağladığını görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kızının ağladığını görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, borçların artacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızına ağlamak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ileriye gideceğine yorulur.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada bir kızın ağladığını görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kızı için ağlamak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments