Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız son derece olumlu olacak.

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek duaların kabul göreceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kıza evlenme teklifi etmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı evlenirken görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, çok sevinçli haberler alacağına, halinin iyi olduğuna rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı kurtarmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızla konuşmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments