Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla görmek

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla görmek

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızla konuşmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek başının belaya girmeyeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı hamile görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunların yakında son bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı sakallı görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın öldüğünü görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, ele güne muhtaç olacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments