Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı evlenirken görmek

Rüyada sevdiği kızı evlenirken görmek

Rüyada sevdiği kızı evlenirken görmek hayırlı haberler duyacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, elinin darlık görmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızı evlenirken gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Rüyada sevdiği kıza evlenme teklifi etmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı evlenirken görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla evlenirken görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kızla öpüşmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına işarettir.

Rüyada bir kızın seni sevdiğini görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikle görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments