Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak acı tecrübeler edineceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle oyun oynamak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle voleybol oynamak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, daha sonra işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada kardeşle oyun oynamak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet eder.

Rüyada azeri oyunu oynamak evlilik yolunda bir adım atılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada savaş oyunu oynamak hatalarını düzelteceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments