Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda top oynamak

Rüyada yolda top oynamak

Rüyada yolda top oynamak yaşam enerjisine kavuşacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolda top oynamak gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Rüyada yolda top oynamak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızla top oynamak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada suda top oynamak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine alamet eder.

Rüyada köpekle top oynamak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, ortalığın karışacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle top oynamak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada camide top oynamak gelirinin garanti olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta top oynamak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine yorulur.

Rüyada ormanda top oynamak belaya ve derde düşeceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments