Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmadığın kişileri görmek

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada konuşmadığın kişileri gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı hareket etmiyor ya da edemiyor olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, görmediği yerlere gideceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek işlerinin çok açılacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kişinin konuştuğunu görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments