Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, düşmanından kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak rızkının ve kazancının bol olacağına, önemli kişi haline geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına tabir olunur.

Rüyada konuşmak isteyip konuşamamak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalettir.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments