Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına delalettir.

Rüyada konuşmadığın kişiyi gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, işlerin yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek yenileneceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kişinin konuştuğunu görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments