Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak bankadaki hesabının kabaracağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, bereket ve zenginlik olacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, insanları kıracağına, üzeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yolunda gitmeyen her işinizi düzeltebilirsiniz.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini tutmak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments